Slider
Obvestila

17.november, 2019
Industrijski železniški tir

Na lokaciji Poslovnega središča Maksim Hudinja vam v souporabo nudimo obnovljeno železniško infrastrukturo – industrijski tir Maksim. Vsem zainteresiranim na trgu ponujamo možnost souporabe železniškega tira ter izvajanje terminalskih manipulacij in ostalih spremljajočih storitev.

Prenovljen industrijski tir Maksim v dolžini 474 m skupaj z zunanjimi površinami ob tiru omogoča hitro in učinkovito manipulacijo na samem terminalu ter začasno skladiščenje tako polnih ali praznih kontejnerskih enot kot tudi ostalega materiala, ki se prevaža po železnici.

 

20.maj, 2019
Na voljo skladiščni prostor v pritličju v izmeri 158 m²

Od začetka junija letos je na voljo skladiščni prostor v pritličju v izmeri 158 m². Prostor je primeren za skladiščenje vseh vrst materialov (z izjemo nevarnih snovi) in je lahko dostopen.
Skladiščni prostor je 24/7 varovan, ima lastne sanitarne prostore, je ogrevan in dostopen z vsemi prevoznimi sredstvi za manipulacijo ter raztovarjanje in natovarjanje.

Nekaj več informacij (slike) lahko dobite tudi na naši Facebook strani
https://www.facebook.com/maksimhudinja/

[canvasio3D width=”800″ height=”420″ border=”5″ borderCol=”#0000ff”  backCol=”#000000″  mouse=”on”  objPath=”blenderex” objScale=”0.50″  mousewheel=”on” Help=”on”] [/canvasio3D]